Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder en pennywhistle?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder en pennywhistle?
Hvad betyder en pennywhistle?

Video: Hvad betyder en pennywhistle?

Video: Hvad betyder en pennywhistle?
Video: EASY - How to play tin whistle - YOUR FIRST LESSON - WHERE TO BEGIN 2024, Kan
Anonim

Tinfløjten, også kaldet penny whistle, flageolet, engelsk flageolet, skotsk penny whistle, tin flageolet, Irish whistle, Belfast Hornpipe, feadóg stáin og Clarke London Flageolet er et simpelt, seks-huls træblæserinstrument.

Hvad er en pennywhistler?

or pennywhistle (ˌpɛnɪˈwɪsəl) en type flageolet med seks fingerhuller, især en billig en lavet af metal. Også kaldet: blikfløjte. Collins engelsk ordbog. Copyright © HarperCollins Publishers.

Hvorfor kaldes det en penny-fløjte?

Da penny-fløjten generelt blev betragtet som et legetøj, er det blevet foreslået, at børn eller gademusikanter blev bet alt en øre af dem, der hørte dem spille fløjten. Men i virkeligheden hed instrumentet såkaldt fordi det kunne købes for en øre.

Er en blikfløjte det samme som en penny-fløjte?

A tin whistle, også kendt som en penny whistle eller Irish whistle, er et musikinstrument, som er blevet håndlavet af os i England i næsten 175 år. … Blikfløjter har seks fingerhuller og kan købes i en række nøgler.

Er blikfløjten svær at spille?

Blikfløjten er et træblæseinstrument, der indeholder seks huller og er relativt let at spille. Det høres ofte i keltisk musik og folkemusik.

Anbefalede: