Logo da.boatexistence.com

Smager escolar af tun?

Indholdsfortegnelse:

Smager escolar af tun?
Smager escolar af tun?

Video: Smager escolar af tun?

Video: Smager escolar af tun?
Video: Он настолько вкусный, что его можно готовить снова и снова! Топ 🔝 3 быстрых и простых рецепта! 2024, Kan
Anonim

Kimberly Warner, seniorforsker hos bevaringsgruppen Oceana, grunden til, at så mange mennesker finder escolar velsmagende, er den samme grund til, at det gør folk syge. Ligesom andre populære madfisk såsom tun og laks er escolar fedtet eller "smøragtigt" i smagen.

Hvordan smager escolar?

Escolar har strålende hvidt kød med en satinagtig tekstur og en rig, saftig smag, som nogle har beskrevet som ligner helleflynder, men med en rigere, mere satinagtig tekstur.

Er Escolar faktisk tun?

Escolar er en type slangemakrel Nogle gange er det under navnet "smørfisk", "oliefisk" eller "waloo/walu." Sushirestauranter serverer det af og til som "super hvid tun" eller "kongetun.” Som nævnt ovenfor er det på mange måder den perfekte fisk: Den er billig, den er bæredygtig, og den er smøragtig og saftig.

Er escolar det samme som hvid tun?

Mærkning af escolar som hvid tun er en forkert betegnelse … Alt, der er mærket "superhvid tun", er næsten altid escolar. Btw, albacore har en lyserød nuance, mens escolar er hvid. Hvis du får noget, der ser superhvidt ud, har en smøragtig mundfornemmelse og en fyldig, fed smag, er det sandsynligvis ikke albacore tun.

Hvad smager escolar sushi af?

Almindeligvis betegnet som "hvid tun", escolar har en voksagtig tekstur og en rig, smøragtig smag.

Anbefalede: