Logo da.boatexistence.com

Hvor på vestkysten?

Indholdsfortegnelse:

Hvor på vestkysten?
Hvor på vestkysten?

Video: Hvor på vestkysten?

Video: Hvor på vestkysten?
Video: USA Roadtrip 2022 - Vestkysten 2024, Kan
Anonim

Udtrykket West Coast bruges almindeligvis til at henvise til Californien, Oregon, Washington og Alaska, hvorimod Hawaii er mere geografisk isoleret fra det kontinentale USA og ikke nødvendigvis passer ind i nogen af disse underregioner.

Hvilke stater ligger på vestkysten?

Udtrykket refererer typisk til de sammenhængende amerikanske stater Californien, Oregon og Washington, men inkluderer nogle gange Alaska og Hawaii, især af United States Census Bureau som en amerikansk geografisk afdeling.

Hvad er vestkysten kendt for?

Men kun de tre mest folkerige byer – Los Angeles, San Diego og San Jose – har befolkninger, der overstiger 1 million. Vestkysten er kendt for dens smukke strande, blomstrende byer og en ung, mangfoldig befolkning.

Hvad er Vesten kendt for?

Ikke længere blot et land med "vide, åbne rum", kvæg, miner og bjerge, Vesten er blevet berømt for andre ting: for eksempel filmindustrien idet sydlige Californien, hasardspil i Nevada, rumfartsproduktion i Washington og Californien, miljøbeskyttelse i Oregon og pensionering …

Er Texas ved en kyst?

Texas er en enorm stat og har en lang kystlinje, der løber hele vejen fra Louisiana mod øst til grænsen til Mexico i syd. Der er fantastiske strande, lange national- og statsparker langs barriereøerne og større byer som Galvestson og Corpus Christi langs denne kyst.

Anbefalede: