Logo da.boatexistence.com

Var Tony Blair en centrist?

Indholdsfortegnelse:

Var Tony Blair en centrist?
Var Tony Blair en centrist?

Video: Var Tony Blair en centrist?

Video: Var Tony Blair en centrist?
Video: Tony Blair Thinks We Should Make Centrism Great Again 2024, Kan
Anonim

Anthony Charles Lynton Blair (født 6. maj 1953) er en britisk politiker, der tjente som premierminister i Det Forenede Kongerige fra 1997 til 2007 og leder af Labour Party fra 1994 til 2007. … Som premierminister var mange af hans politik afspejlede en centreret "Third Way" politisk filosofi.

Er Tony Blair centreret?

Han har været administrerende formand for Tony Blair Institute for Global Change siden 2016. Som premierminister afspejlede mange af hans politikker en centreret "Third Way" politisk filosofi.

Hvad lavede Tony Blair som premierminister?

I løbet af sin første periode som premierminister hævede Blair skatterne; indført en national mindsteløn og nogle nye ansættelsesrettigheder; indført betydelige forfatningsreformer; fremmet nye rettigheder for homoseksuelle i Civil Partnership Act 2004; og underskrev traktater, der integrerer Storbritannien tættere med EU.

Hvem er den ældste britiske premierminister?

Den ældste premierminister, der generelt blev udnævnt, og den ældste til at vinde et parlamentsvalg, var William Ewart Gladstone, der blev født den 29. december 1809 og udnævnt for sidste gang den 15. august 1892 i en alder af 82 år, 7 måneder og 3 dage efter det års folketingsvalg.

Hvem stod imod Tony Blair?

Reg Keys var ambulanceparamediciner i 19 år i Solihull, før han trak sig tilbage til Llanuwchllyn, Bala i det nordlige Wales. Ved det britiske parlamentsvalg i 2005 stillede han op mod den daværende premierminister, Tony Blair, i Sedgefield-valgkredsen.

Anbefalede: