Logo da.boatexistence.com

Var tony dokoopil tidligere gift?

Indholdsfortegnelse:

Var tony dokoopil tidligere gift?
Var tony dokoopil tidligere gift?

Video: Var tony dokoopil tidligere gift?

Video: Var tony dokoopil tidligere gift?
Video: "Desperate Housewives" star Marcia Cross is on a mission to destigmatize anal cancer 2024, Kan
Anonim

Tja, Tony har været gift to gange Han har to børn med sin ekskone; en søn og en datter. Katy er gift med Tony Dokoupil, hendes mangeårige kæreste, en CBS News-korrespondent. Han er en reporter, der er bedst kendt for at arbejde for CBS News, såvel som for at være. Han modtog også et stipendium i medievidenskab til en Ph.

Hvordan mødte Katy Tur Tony Dokoupil?

En tidligere forfatter, der startede sin karriere på Newsweek, begyndte Dokoupil at arbejde på "NBC News" som seniorskribent i 2013, før han blev korrespondent for MSNBC i 2015. Det var der, Dokoupil mødte Tur da de begge var i netværkets makeup-rum Efter at have datet i to år giftede parret sig i oktober 2017.

Hvem er far til Katy Turs baby?

Tillykke er på sin plads til MSNBC-anker Katy Tur og hendes mand, Tony Dokoupil, som har taget imod deres andet barn sammen, en pige. Eloise Judy Bear Dokoupil blev født den 13. maj og slutter sig til den 2-årige bror Teddy.

Får Kristen Welker en baby?

Kristen Welker bød velkommen til sit første barn, datter Margot Lane, med hjælp fra en surrogat i juni. Nu, tre måneder senere, deler NBC News chefkorrespondent i Det Hvide Hus sin stærke fødselshistorie med Hoda Kotb.

Fik Tony Dokoupil sin baby?

WASHINGTON - MSNBC-ankeret Katy Tur og hendes mand, "CBS This Morning"-medværten Tony Dokoupil, har byd velkommen til deres andet barn sammen. Eloise Judy Bear Dokoupil blev født torsdag den 13. maj, meddelte parret mandag morgen.

Anbefalede: