Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er spørgsmålstegn på hovedet på spansk?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er spørgsmålstegn på hovedet på spansk?
Hvorfor er spørgsmålstegn på hovedet på spansk?

Video: Hvorfor er spørgsmålstegn på hovedet på spansk?

Video: Hvorfor er spørgsmålstegn på hovedet på spansk?
Video: Tessa - Glo På Mig 2024, Kan
Anonim

Omvendt tegnsætning såsom spørgsmålstegn på hovedet eller udråbstegn findes på sprogene i Spanien og latinamerikansk spansk. … Fordi den spørgende klausul kommer først i anden sætning, begynder den med et spørgsmålstegn på hovedet. Cristina, ¿adónde vas? (Cristina, hvor skal du hen?)

Hvorfor er der et spørgsmålstegn på hovedet?

Spørgsmålstegnet er på hovedet på spansk for at indikere, at et spørgsmål kommer i skriftlig tekst Fordi ordrækkefølgen af et spørgsmål på spansk ikke ændres som på engelsk, spørgsmål er indesluttet mellem et spørgsmålstegn på hovedet i begyndelsen af spørgsmålet og et almindeligt spørgsmålstegn i slutningen.

Hvor bliver spørgsmålstegnet på hovedet af?

Hvor skal man placere omvendte spørgsmålstegn. Det vigtige at huske er, at det omvendte spørgsmålstegn (eller udråbstegn) går i begyndelsen af spørgsmålet (eller udråbstegn), ikke i begyndelsen af sætningen, hvis de to er forskellige. Se disse eksempler: Pablo, ¿adónde vas? (Pablo, hvor skal du hen?)

Hvordan skriver du et spansk spørgsmålstegn?

Android-enheder-brugere har en hurtig og nem måde at bruge spansk tegnsætning på deres enheder: Vælg blot "sym" (for "symboler") på dit tastatur, og naviger til anden side. Der kan du både finde spørgsmålstegnet på hovedet og udråbstegn på hovedet.

Hvordan skriver du et omvendt spørgsmålstegn?

Træk fingeren op til det omvendte spørgsmålstegn for at vælge det. Du ved, at du har valgt det, når symbolet er fremhævet med blåt. Slip fingeren. Dette vil skrive det omvendte spørgsmålstegn i dit valgte tekstfelt.

Anbefalede: