Logo da.boatexistence.com

Kun til mcu-mobilindbetaling?

Indholdsfortegnelse:

Kun til mcu-mobilindbetaling?
Kun til mcu-mobilindbetaling?

Video: Kun til mcu-mobilindbetaling?

Video: Kun til mcu-mobilindbetaling?
Video: Крестовый сон для высоких людей - Postbus Карин - квартира на колесах 2024, April
Anonim

Tip til mobilindbetaling:

  • Bekræft altid din check med underskrift og kontonummer.
  • Vi kræver, at medlemmer skriver "Kun for mobilindbetaling" på bagsiden af alle checks. Hvis det ikke er skrevet, vil vi afvise varen.
  • Tag billeder i et område med passende belysning.
  • Opbevar din papircheck i mindst 30 dage.

Hvor sætter jeg kun mobilindbetaling?

På grund af en ny bankforordning skal alle checks, der indsættes via en mobiltjeneste, indeholde: "Kun til mobilindbetaling" håndskrevet under din underskrift i påtegningsområdet på bagsiden af checkeneller indbetalingen kan blive afvist.

Hvor lang tid tager en mobilindbetaling for MCU?

De resterende midler vil være tilgængelige den anden hverdag efter dagen for din indbetaling. For eksempel, hvis du indbetaler en check på $700 på en mandag, er $200 af indbetalingen tilgængelig på tirsdag. De resterende $500 er tilgængelige på onsdag.

Hvad er kun mobil- eller fjernindbetaling?

Hvad er Remote Deposit Capture (mobilindbetaling)? Remote Deposit Capture er en tjeneste, som giver dig mulighed for at indbetale checks på din personlige checkkonto uden at besøge en filial eller pengeautomat. Denne mobilindbetaling kan foretages hvor som helst med din smartphone.

Har MCU mobilbank?

Du kan nu nyde bekvemmeligheden ved kontoadgang på farten med vores nye MCU Online Mobile App. Vores nye app er kompatibel med din smartphone og tablet og kan downloades.

Anbefalede: