Logo da.boatexistence.com

Dør mark sloan?

Indholdsfortegnelse:

Dør mark sloan?
Dør mark sloan?

Video: Dør mark sloan?

Video: Dør mark sloan?
Video: Mark & Lexie | Without You 2024, Kan
Anonim

Hvordan døde Mark Sloan? I sæson 8-finalen var alle involveret i et flystyrt. … Mark, som virkede fin på det tidspunkt, endte med at få alvorlige brystsår fra styrtet og landede i koma i en måned. Endelig trak holdet på hospitalet stikket for at afslutte hans lidelse, og han døde i sæson 9

Hvordan dør Mark Sloan i GREY's?

Mark Sloan. Dr. Mark Sloan (Eric Dane) - a.k.a. McSteamy - var involveret i et dødbringende flyulykke (med andre kirurger Arizona Robbins, Meredith Grey, Cristina Yang, Derek Shepherd og kærlighedsinteresse, Lexie Gray) i slutningen af sæson 8.

Hvilket afsnit dør Mark Sloan?

Teamet i Seattle Grace Mercy West tager ham af sin ventilator, og han dør i premieren i sæson 9. Det viser sig, at der var mere bag Marks afgang end supertragisk historiefortælling.

Hvordan døde Lexie og Mark?

Mark og Lexie døde som et resultat af flystyrtet i Grey's Anatomy sæson 8-finalen. Lexie blev knust af et stykke af flyet. Så blev Mark hos hende, da hun døde.

Dør Mark og Lexie?

Mark og Lexie døde begge i et flystyrt i 2012 i det sidste afsnit af sæson 8. Kort efter blev Seattle Gracey Mercy West-hospitalet omdøbt til Gray Sloan Memorial Hospital i deres minde. … Chyler Leigh gør comeback i serien for et afsnit.

Anbefalede: