Logo da.boatexistence.com

Kommer franco tilbage på gh?

Indholdsfortegnelse:

Kommer franco tilbage på gh?
Kommer franco tilbage på gh?

Video: Kommer franco tilbage på gh?

Video: Kommer franco tilbage på gh?
Video: ❓ ОТКРЫТИЕ КЕЙСОВ на 15 ТЫСЯЧ - ЧТО МОЖНО ВЫБИТЬ? | Кейсы КСГО | Открытие Кейсов на Сайте 2024, Juli
Anonim

Seerne var chokerede, da Franco blev dræbt og overraskede over, at Roger Howarth ikke forlod GENERAL HOSPITAL, men vendte tilbage som en anden karakter. Og selv om fansspekulationer kørte hele spektret, gjorde skuespilleren sit comeback i afsnittet den 27. maj som en helt ny karakter, en læge ved navn Austin!

Hvem vender Franco tilbage som?

Efter at have forladt General Hospital som Robert "Franco" Baldwin, er Roger Howarth nu tilbage på lærredet som den mystiske læge Austin. Han åbnede op om sin tilbagevenden til Soap Opera Digest og forklarede, hvad han var bange for at komme tilbage. Af hans første dag tilbage på sættet, diskede Howarth: Jeg var direkte rædselsslagen, 100 procent.

Er Austin Franco på GH?

Da Franco blev dræbt fra GENERAL HOSPITAL, var fans chokerede og håbede, at det hele var en falsk forfalskning for at fange Peter, men meget hurtigt blev det afsløret, at karakteren faktisk var, død… men portrætteren Roger Howarth forlod ikke sæben!

Er Sasha på GH virkelig gravid?

Efter at have holdt sin virkelige graviditet hemmelig, indtil hendes "General Hospital"-karakter afslørede sin graviditet i luften i juni, delte skuespillerinden Sofia Mattsson (Sasha Gilmore) for nylig, at hun har holdt på en anden hemmelighed i flere uger: fødslen af hendes første barn, en dreng, med skuespiller/forfatter/producer ægtemand …

Forlader Jason Morgan-karakteren General Hospital?

Burton optrådte sidst i programmet i 2012. Men i 2014 vendte Jason tilbage til Port Charles med et nyt ansigt, efter at Billy Miller overtog rollen, men fans fandt senere ud af, at han var Jasons tvilling. Ifølge Soaps In-Depth kan Burtons fans være rolige ved at vide, at Jason Morgan ikke forlader Port Charles lige om lidt

Anbefalede: