Logo da.boatexistence.com

Hvordan bliver felix gallardo fanget?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan bliver felix gallardo fanget?
Hvordan bliver felix gallardo fanget?

Video: Hvordan bliver felix gallardo fanget?

Video: Hvordan bliver felix gallardo fanget?
Video: Denne Mand Faldt Ud Af En Rutsjebane! 😱 2024, Kan
Anonim

Det tog ikke lang tid, før kartelmedlemmerne Quintero og Carillo blev arresteret. Gallardos politiske forbindelser holdt ham sikker indtil 1989, da mexicanske myndigheder arresterede ham fra hans hjem, stadig i badekåbe. … Politibetjente bestak nogle af dem, Gallardo havde ringet til venner for at hjælpe med at stille ham for retten.

Hvad skete der med Miguel Felix Gallardo?

Hvad skete der med Miguel Ángel Félix Gallardo? Gallardo afsoner i øjeblikket en fængsel på 37 år i et fængsel med maksimal sikkerhed i Mexico. Han blev til sidst dømt for mordet på DEA-agent Enrique Camarena i 1989 … Fra 2020, og i en alder af 74 år, sidder Gallardo stadig i fængsel for sine mange forbrydelser.

Hvornår blev Miguel Felix Gallardo fanget?

Félix Gallardo blev første gang arresteret i april 1989 og har tilbragt 32 år i fængsel i Mexico for mordet i 1985 på den amerikanske lægemiddelmyndigheds agent Enrique "Kiki" Camarena Salazar.

Trak Felix de 70 tons?

Guadalajara-kartellets kollaps og arrestation

Félix truer Azul Félix klarede det umulige ved at få Amado til at transportere 70 tons kokain på en dag. Cali-kartellet, efter at have modtaget kokainen, opbevarede det i et stort lager i Sylmar, Californien.

Snakkede Felix Gallardo Rafa?

Félix Gallardo aft alte med sin ven, , men forråder derefter Rafa ved at afsløre hans præcise placering til sine allierede i Federales for at redde sig selv fra arrestation.

Anbefalede: