Logo da.boatexistence.com

Kan du gå på bonnevilles s altsletter?

Indholdsfortegnelse:

Kan du gå på bonnevilles s altsletter?
Kan du gå på bonnevilles s altsletter?

Video: Kan du gå på bonnevilles s altsletter?

Video: Kan du gå på bonnevilles s altsletter?
Video: Bonneville Utah Salt Flats: Know Before You Go! | Utah Travel Video 2024, Kan
Anonim

KAN DU GÅ PÅ SALTLEJDERNE? Du kan 100 % gå på s altsletterne, selvom der er vand, hvilket er en fantastisk mulighed for reflektionsbilleder. Da vi besøgte i juni, var der ikke noget vand, men da jeg besøgte i marts, var der. Jeg vil anbefale at bruge vandsko som Chacos, Tevas eller endda Crocs.

Er Bonneville S alt Flats åben for offentligheden?

S altsletternes dannelse begyndte i slutningen af den sidste istid, da vandet i den gamle Bonneville-sø begyndte at trække sig tilbage. For mere information om historien og dannelsen, klik her. Entréen er gratis og åben for offentligheden det meste af året.

Er det lovligt at køre på Bonneville S alt Flats?

Ja, du kan køre på s altfladerne, men du skal være forsigtig. Jeg kan ikke inkludere linket her, men gå til blm.gov-webstedet, søg efter "Bonneville" og klik på det første link. I højre side af siden skal du klikke på "Rejsevejledning". Tag adgangsvejen til udsigtsområdet blind vej med informationsskiltene.

Kan du køre så hurtigt, som du vil på Bonneville S alt Flats?

Du kan nemt køre ind på S alt Flats med næsten enhver type køretøj. S altet er hårdt. Så længe du holder dig ude af andre bilisters vej, er der ikke noget at ramme, og du kan køre så hurtigt og langt, som du tør.

Er der en hastighedsbegrænsning på Bonneville S alt Flats?

De er helt flade, helt lige og perfekte til fart. Vil du køre seriøst stærkt på s altsletterne, lægger du vejen over til racerbanerne. … Der er ingen hastighedsbegrænsning på lejlighederne, ingen håndhævelse og - vigtigst af alt - stort set ingen sandsynlighed for en kollision.

Anbefalede: