Logo da.boatexistence.com

Er havet maskulint eller feminint?

Indholdsfortegnelse:

Er havet maskulint eller feminint?
Er havet maskulint eller feminint?

Video: Er havet maskulint eller feminint?

Video: Er havet maskulint eller feminint?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Havet – el mar – er maskulint, hvilket betyder, at titlen kunne opfattes som en sammensætning af to maskuline navneord – The Old Man og El Mar.

Er havet maskulint eller feminint?

Sejlere omtaler rutinemæssigt skibe som feminine væsner. Jorden selv har også en tendens til at være feminin, når den kaldes "Moder Jord". På spansk er ordene for ocean og sea maskuline ord; det er dog ikke uhørt at se "la mar", og det vil gøre det feminint.

Er havet maskulint eller feminint på fransk?

Men la mère (moderen) og la mer (havet) er begge feminine. Bemærk, at flere mennesker i dag bruger la maire til at henvise til en kvindelig borgmester (se vores lektion om feminisering af erhverv på fransk), selvom det officielt korrekte udtryk er la mairesse.

Hvorfor omtales havet som hun?

Den kongelige flåde har altid roret sig i sine traditioner, ikke mere end traditionen med at navngive skibe. … Selvom det kan lyde mærkeligt at henvise til en livløs genstand som 'hun', relaterer denne tradition til ideen om en kvindeskikkelse, såsom en mor eller gudinde, der leder og beskytter et skib og besætning

Hvad er havets feminine køn?

Aqua, vand, er et feminint substantiv og kan betyde hav, men hoppe, som specifikt betyder havet, er et intetkønssubstantiv. Dette ord vil være bekendt for læsere med et vist kendskab til fransk som la mer.

Anbefalede: