Logo da.boatexistence.com

Overføres vægtovervågningspoint?

Indholdsfortegnelse:

Overføres vægtovervågningspoint?
Overføres vægtovervågningspoint?

Video: Overføres vægtovervågningspoint?

Video: Overføres vægtovervågningspoint?
Video: WHAT I EAT IN A DAY ON WEIGHT WATCHERS | 23 POINTS A DAY | WW POINTS & CALORIES | HIGH PROTEIN 2024, Kan
Anonim

Ja, det kan du! Op til 4 daglige SmartPoints, du ikke bruger, ruller automatisk over i din bank af ugentlige SmartPoints. (Vi kalder disse "rollovers." Let at huske!) Du vil holde styr på dine SmartPoints, mens du bruger dem - den hurtigste og nemmeste måde er med WW-appen.

Ruller ubrugte daglige WW-point over?

At finde din saldo er et spørgsmål om at trække på rollovers: de ubrugte SmartPoints, som du kan "rulle over" til de dage, hvor du har mest brug for dem. Hver dag ruller op til fire ubrugte daglige SmartPoints over i dit ugentlige budget.

Hvad sker der, hvis du går over point i Weight Watchers?

Hvis du går lidt over dine daglige SmartPoints, er det OK. Du får også ugentlige SmartPoints: en ekstra pude til at bruge som du vil Du starter hver uge med et fast antal ugentlige SmartPoints. Du behøver selvfølgelig ikke bruge dem, men det er fint, hvis du gør det - de er indbygget i beregningen af dit SmartPoints-budget.

Skal du spise alle dine point på Weight Watchers?

Så det korte svar til "Skal jeg spise mine ugentlige point?" er yes, bør du (kan) spise dine ugentlige point! De er der, så du kan bruge dem og hjælpe med at holde dig på sporet uden at føle dig frataget.

Hvad hvis jeg ikke spiser alle mine point på Weight Watchers?

Hvis du har resterende point, og du ikke er sulten? BRUG DEM IKKE! Du kan faktisk få al den ernæring, du har brug for, med 10 point mindre end din tildeling Du vil stadig få din blå prik, bare rolig, men de gamle dage med spis alle dine point” er overstået og færdig!

Anbefalede: