Logo da.boatexistence.com

Hvad er et andet navn for integument?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et andet navn for integument?
Hvad er et andet navn for integument?

Video: Hvad er et andet navn for integument?

Video: Hvad er et andet navn for integument?
Video: ANATOMY; THE INTEGUMENT; Part 1 by Professor Fink 2024, Juli
Anonim

Hos mennesker er integument et teknisk ord for huden, især i forbindelse med anatomi og medicin. Adjektivets form for integument er integumentært, som især bruges i udtrykket integumentært system til at henvise til det menneskelige legemes system, der omfatter huden og relaterede ting, såsom hår og negle.

Er integument og skin det samme?

Det integumentære system er et organsystem bestående af hud, hår, negle og eksokrine kirtler. Huden er kun et par millimeter tyk, men er langt det største organ i kroppen.

Hvad er integumentary et fancy ord for?

Substantiv. Det ydre beskyttende lag af kroppen af et dyr eller en person. skin . cutis.

Hvad betyder ordet integumentær?

: af eller relateret til et omsluttende eller ydre lag eller dækning (som af hud, hår, skæl, fjer eller neglebånd) af en organisme eller en af dens dele Integumentært system Var der knurhår, filamenter eller andre integumentære strukturer på snuden og andre steder? -

Hvorfor kaldes det integumentært system?

I. Anatomi og fysiologi

Det integumentære system (huden) er blevet kaldt en membran og et organ, men det betragtes generelt som et system fordi det har organer, der arbejder sammen som et system Det betragtes nogle gange som et organ, fordi det indeholder flere typer væv og en membran, og det dækker kroppen.

Anbefalede: