Logo da.boatexistence.com

Har kortney wilson et nyt show?

Indholdsfortegnelse:

Har kortney wilson et nyt show?
Har kortney wilson et nyt show?

Video: Har kortney wilson et nyt show?

Video: Har kortney wilson et nyt show?
Video: What happened to Dave Wilson from Making it Home with Kortney & Kenny? Where is He Now? 2024, Kan
Anonim

Så nu er Making it Home With Kortney and Dave ikke længere. It's Making It Home med Kortney og Kenny, i stedet, og den fornyede serie debuterede 1. september på HGTV. I den renoverer duoen huse og tilpasser dem til kunder som før.

Hvad laver Kortney og Dave nu?

"Kortney og Dave vil fortsat optræde på HGTV Canada," lød en erklæring fra HGTV. … Fra januar 2021 var Kortney og Dave indstillet til at blive partnere i sæson 2 af hitshowet. HGTV sendte et casting-opkald til husejere i Nashville og Toronto, som gerne vil have deres hjem med i sæson 2 af serien.

Er Kortney Wilson i et forhold 2021?

I øjeblikket hun er single og har ikke givet nogen meddelelser i denne forbindelse. Også ud fra hendes Instagram- og Twitter-håndtag kan det udledes. Så det siges, at hun i dag er single. Kortney og Dave deler dog stadig et meget behageligt bånd.

Hvad hedder Kortney Wilsons nye show?

Making it Home with Kortney and Kenny, tidligere Making it Home with Kortney and Dave, er et canadisk reality-tv-show, som havde premiere i 2020 på den canadiske og amerikanske version af HGTV.

Har Kortney Wilson et nyt show på HGTV?

Kortney og hendes nye medvært, Kenny

Vi kan ikke vente med at se de to slå sig sammen og arbejde deres magi i den nye sæson af Making It Home with Kortneyog Kenny, der har premiere onsdag den 1. september kl. 21.00. ET/PT på HGTV Canada.

Anbefalede: