Logo da.boatexistence.com

Hvordan dyrker man punica granatum?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan dyrker man punica granatum?
Hvordan dyrker man punica granatum?

Video: Hvordan dyrker man punica granatum?

Video: Hvordan dyrker man punica granatum?
Video: Granatæble - Punica granatum, Som jeg sår frø fra dem. 2024, Juli
Anonim

Jord: Veldrænet, pH 5,6-7,8 (surt til let basisk), bedst i pH 6,1-7,5 (let surt til neutr alt). Denne plante er tolerant over for jordtyper og moderat s alttolerant. Gød: I midten til slutningen af vinteren, før blade-out, spred en organisk gødning jævnt under baldakinen og mindst 8 væk fra stammen.

Hvor lang tid tager det for et granatæbletræ at bære frugt?

Spørgsmål: Hvor lang tid tager det, før granatæble bliver frugt? Svar: Granatæbletræer kan tage op til 7 måneder, før deres frugter er helt modne. Træet i sig selv vil først bære frugt efter to til tre år med solid vækst.

Hvordan holder du af Punica Granatum?

En fuld sol elsker, denne plante er let at dyrke i rig, tør til medium fugt, veldrænet jord. Under væksten skal du vande frit og påfør en afbalanceret flydende gødning hver måned. Vand sparsomt om vinteren. Tørketolerant, når først etableret.

Hvor lang tid tager det at dyrke en granatæblebonsai?

Din bonsai er endda i stand til at producere frugt efter et til to års vækst Granatæbletræer er naturligt snoede og knudrede i udseende, så de er en dekorativ bonsai i ethvert hus. Granatæblebonsaitræer er meget nemmere at passe og dyrke end traditionelle bonsaitræer.

Hvordan dyrker du Punica Granatum Nana?

Plant Punica granatum 'Nana' i veldrænet jord i et område, der får fuld sol. Som en tørketolerant plante trives denne dværggranatæblebusk i varme, tørre sommerområder og har lavt vandbehov. Vand dog regelmæssigt for at etablere et omfattende rodsystem, og reducer derefter frekvensen.

Anbefalede: