Logo da.boatexistence.com

Hvor er sri lanka?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er sri lanka?
Hvor er sri lanka?

Video: Hvor er sri lanka?

Video: Hvor er sri lanka?
Video: Полет над Шри -Ланкой 4K UHD - расслабляющая музыка вместе с красивыми видеороликами - 4K Видео HD 2024, Kan
Anonim

Sri Lanka er et øland i Det Indiske Ocean. Det ligger kun 30 kilometer sydøst for Indien. Det har bjerge i den syd-centrale region. Andre steder er det hovedsageligt lavtliggende med flade kystsletter.

Er Sri Lanka en del af Indien?

Sri Lanka var en separat kronkoloni fra den britiske Raj siden slutningen af det 18. århundrede. Sri Lanka og Burma blev separat uafhængige af Indien, fordi de var blevet separate kolonier.

Er Sri Lanka i Afrika eller Asien?

Sri Lanka ligger i det sydlige Asien ud for Indiens sydøstkyst. Sri Lanka er en ø, der grænser op til Mannar-bugten mod vest, Bengalbugten mod øst, Det Indiske Ocean mod syd og Palk-bugten mod nordvest.

Hvad taler Sri Lanka?

singalesisk sprog, også stavet singalesisk eller cingalesisk, også kaldet singalesisk, indo-arisk sprog, et af de to officielle sprog i Sri Lanka.

Hvad er Sri Lankas religion?

buddhisme er den største religion i Sri Lanka med 70,2% af befolkningen, der praktiserer religionen; så er der hinduer med 12,6 %; muslimer med 9,7 % og kristne med 7,4 %. Folketællingen indikerer, at de fleste muslimer er sunnimuslimer, mens de kristne hovedsageligt er romersk-katolske.

Anbefalede: