Logo da.boatexistence.com

Er et seglpunkt en siameser?

Indholdsfortegnelse:

Er et seglpunkt en siameser?
Er et seglpunkt en siameser?

Video: Er et seglpunkt en siameser?

Video: Er et seglpunkt en siameser?
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Seal Point er en farve, ikke en race Når mange mennesker hører navnet "Seal Point Siamese" kat, antager de, at dette refererer til en race. Siamese er en katterace, men Seal Point er det ikke. I stedet er Seal Point en pelsfarve, ikke en race. Den kan findes i en række forskellige katte, herunder siamesere, himalaya- og ragdoller.

Er alle seal point-katte siamesere?

Kattetyper

Generelt forekommer sælpunktfarvning hos racerene katte, inklusive siameser, himalaya og ragdoll I 1940'erne til 1950'erne skabte opdrættere korthårede katte med farvepunkter ved at avle en siameser til en amerikansk korthår. Den resulterende colorpoint korthårskat kommer også i seal point-farve.

Hvad er forskellen mellem en seal point og en siameser?

Seal Point og Chocolate Point er farvevarianter af den siamesiske race. Som sådan deler de de fleste af de samme egenskaber og træk, bortset fra at deres frakker har forskellige farver. Seal Point er mørkere, hele vejen rundt, og har en mørkere base coat samt mørkere punkter. Han har endda mørkere poter.

Hvorfor kaldes de seal point-siameser?

Navnet seglpunkt kommer fra farven på et segl. … Mens chokoladepunkter er anerkendt som en acceptabel variant for racerene racer, er forskellen mellem sæl og chokolade, at sæl er mørkere, og chokoladepunkter er lysere og varmere.

Hvad er en seal point-kat?

: en pelsfarve på katte karakteriseret ved en cremefarvet eller fawn krop med mørkebrune spidser også: en siameser kat med en sådan farve.