Logo da.boatexistence.com

Hvem er bentham i lotteriet?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er bentham i lotteriet?
Hvem er bentham i lotteriet?

Video: Hvem er bentham i lotteriet?

Video: Hvem er bentham i lotteriet?
Video: Lässt sich Glück berechnen? | Jeremy Bentham | Quantitativer Utilitarismus (hedonistisches Kalkül) 2024, Kan
Anonim

Bentham er kun nævnt én gang, og meget kort, da Mr. Summers gennemfører lotteriet, og råber navnene op ét efter ét. Navnet refererer sandsynligvis til Jeremy Bentham, filosoffen, der grundlagde begrebet utilitarisme; han mente, at en handling er utilitaristisk, når den gavner flere mennesker, end den skader.

Hvad symboliserer navnet Bentham?

engelsk: beboelsesnavn fra et hvilket som helst af de forskellige steder, for eksempel i North Yorkshire og Gloucestershire, opkaldt Bentham, fra gammelengelsk beonet 'bent grass' + skinke 'homestead' eller hamm 'indhegning omsluttet af vand'.

Er Tessie loyal over for sin familie i lotteriet?

Tessie er ikke loyal over for sin familie, da hun ville bringe sin datter Evas liv i fare for at redde sit eget.

Hvem er offeret i lotteriet?

Repræsentant for en af de få oprørske stemmer i Shirley Jacksons "The Lottery", der protesterer mod utænkelig tradition, Tessie Hutchinson, der har trukket kortet med den sorte prik, klager over hun er blevet valgt som offer og erklærer, at lotteriet er "ikke retfærdigt ".

Hvorfor er hr. Graves ironisk i lotteriet?

Det er en sæson med fest, ferier og sjov. Ironisk nok står Mr. Summers navn i kontrast til en opgave, der betyder præcis det modsatte. Det er hans pligt at drive det årlige lotteri, som i sidste ende resulterer i, at et liv bliver ofret. I denne forstand er han forbundet med en mørk gerning.

Anbefalede: