Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev footscray-hospitalet bygget?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev footscray-hospitalet bygget?
Hvornår blev footscray-hospitalet bygget?

Video: Hvornår blev footscray-hospitalet bygget?

Video: Hvornår blev footscray-hospitalet bygget?
Video: ПЫЛКАЯ СТРАСТЬ И МУЧИТЕЛЬНЫЙ РАЗВОД! ИСТОРИЯ ЛЮБВИ! Элизабет Тейлор и Ричард Бартон! 2024, Kan
Anonim

Footscray Hospital er et offentligt hospital beliggende på Gordon Street i Footscray, en indre-vestlig forstad til Melbourne, Australien. Det er et af tre store hospitaler, der drives af Western He alth i de vestlige forstæder til Melbourne. Hospitalet har fået sit navn fra den store forstad Footscray, hvor det ligger tæt på.

Hvor bygges det nye Footscray-hospital?

Det nye Footscray Hospital er placeret overfor Victoria University's Footscray Park campus En gangbro over Ballarat Road vil forbinde Victoria University med det nye Footscray Hospital, hvilket giver direkte adgang til Victoria Universitys dedikerede uddannelse og forskningsrum.

Hvornår blev Williamstown-hospitalet bygget?

'The Williamstown Hospital åbnede den 27. juli 1894, med kun seks senge som reaktion på stigende ulykker fra den travle havn, jernbaneværksteder og industriområderne i Newport, Spotswood og Footscray, sagde hr. Elsbury.

Hvad er besøgstiderne på Footscray Hospital?

mandag – fredag 6.00 – 20.00. Lørdag, søndag og helligdage 8.00 – 19.00.

Hvor mange senge har Footscray-hospitalet?

Faciliteter. Hospitalet har cirka 290 senge. Dette omfatter en akutafdeling, en intensivafdeling, en hjerteafdeling, almen medicin, kirurgi, kræfttjenester, specialistklinikker for voksne (ambulatorier).

Anbefalede: