Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev bhangarh-fortet bygget?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev bhangarh-fortet bygget?
Hvornår blev bhangarh-fortet bygget?

Video: Hvornår blev bhangarh-fortet bygget?

Video: Hvornår blev bhangarh-fortet bygget?
Video: 15 mest mystiska platser i Indien 2024, April
Anonim

Bhangarh-fortet er et fort fra det 16. århundrede bygget i Rajasthan-staten i Indien. Det blev bygget af Bhagwant Das til hans yngre søn Madho Singh. Fortet og dets område er velbevaret.

Hvem byggede bhangarh-fortet?

Bhangarh-fortet, som er et historisk sted i sig selv, blev bygget i det 17. århundrede af Man Singh I, som var general i Akbars tropper. Den engang blomstrende by og fort blev pludselig øde, og det fik mange mennesker til at undre sig og gav plads til Bhangarh forts spøgelseshistorie og legender, vi læser om i disse dage.

Er bhangarh Fort sikkert?

Bhangarh er ikke et sikkert sted at besøge, da dette fort er blevet anset for at være de mest hjemsøgte steder i Indien.

Hvem var dronningen af bhangarh-fortet?

Dronningen af Bhangarh blev navngivet Ratnavati, som var en meget smuk dronning, hun plejede at komme her for at købe parfume på markedet. En dag så en tantriker ved navn Singhai dronningen Ratnavati. Han var fascineret af at se hende.

Hvorfor blev Bhangarh forladt?

Ifølge legenden blev den forladt på grund af en forbandelse af en tantrik ved navn Guru Balu Nath, som siges at være begravet her i en lille samadhi Lokalbefolkningen tror, at tantriken fortryllede på grund af hans ulykkelige kærlighed til rigets dronning Ratnavati. Hele byen var forbandet, med undtagelse af templerne.

Anbefalede: