Logo da.boatexistence.com

Vil Harman komme tilbage i shakti?

Indholdsfortegnelse:

Vil Harman komme tilbage i shakti?
Vil Harman komme tilbage i shakti?

Video: Vil Harman komme tilbage i shakti?

Video: Vil Harman komme tilbage i shakti?
Video: Кемпинг под дождем - приподнятая палатка 2024, Kan
Anonim

Cezanne Khan gør comeback som Harman på Shakti efter 19 år, romancer med Rubina Dilaik i de seneste billeder. Skuespilleren Cezanne Khan gør comeback på tv efter lange 19 år. Han er blevet ropt ind til at spille rollen som Harman på Rubina Dilaik medvirkende Shakti: Astitva Ke Ehsaas Ki.

Vender Harman tilbage til Shakti?

Rubina Dilaik fortæller om sit venskab med Vivian Dsena og hans beslutning om ikke at vende tilbage som Harman på Shakti: Astitva Ke Ehsaas Ki. … Rubina sagde, at ikke at slutte sig til Shakti tilbage var Vivians personlige beslutning, og det respekterer hun. Hun blev citeret for at sige: Han ringede til mig, mens jeg var ved at komme mig efter COVID.

Hvem spiller den nye Harman i Shakti?

Cezanne Khan kommer ind i Saumyas liv som Harman. Dette vil indlede en lidenskabelig kærlighedssaga, som publikum har ventet på. På trods af at de to mødes i et dramatisk twist, forbliver Saumya i benægtelse og nægter at overveje Harman.

Vil Soumya komme tilbage i Shakti?

Rubina Dilaik genindtræder i tv-sæben Shakti-Astitva Ke Ehsaas Ki som sin karakter Soumya. … Skuespillerinden vender tilbage til showet igen, og den nye promo med hende som Soumya har efterladt alle begejstrede.

Hvorfor forlod Harman Shakti?

Interessant nok vil Vivian, der havde forladt showet henviste ubehag ved at spille far til en voksen skuespiller, vende tilbage som en aldrig set-før-avatar. Kilden siger: Efter hans exit gik showet i et tidsspring på 20 år.

Anbefalede: