Logo da.boatexistence.com

Er kviksølv retrograd nu?

Indholdsfortegnelse:

Er kviksølv retrograd nu?
Er kviksølv retrograd nu?

Video: Er kviksølv retrograd nu?

Video: Er kviksølv retrograd nu?
Video: Это всё Ретроградный Меркурий виноват во всех наших бедах, что не стоит делать с 10 мая до 3 июня 2024, Kan
Anonim

Den 27. september vil Mercury gå retrograd for tredje og sidste gang i 2021 I denne periode med Mercury retrograd, som slutter den 18. oktober, vil du sandsynligvis høre en række mennesker fortsætte om, hvordan alt går g alt - og det er alt sammen på grund af Mercury retrograd.

Hvilke tegn vil blive påvirket af Mercury retrograde 2021?

Der vil være tre Mercury retrograd perioder i 2021. Alle tre vil falde i lufttegn: Aquarius, Gemini, and Libra Den første retrograde af 2021 strakte sig fra 30. januar til februar 20 i Vandmanden. Anden gang i 2021, hvor Mercury så ud til at sejle baglæns, varede fra 29. maj til 22. juni i Gemini.

Hvilken planet er i retrograd lige nu 2021?

Uranus at gå retrograd hjælper med at booste selvtilliden, så du kan spille en mere aktiv rolle i at gøre verden til et bedre sted. Fra torsdag den 19. august 2021 til onsdag den 19. januar 2022 går Uranus officielt i retrograd.

Hvilket hus er Mercury retrograd i 2021?

Tegnene på, at Mercury Retrograde vil påvirke mest

Vædderen, du vil mærke det i dit syvende partnerskabshus, Kræft, i dit fjerde hus i hjemmeliv, og Cap, i dit tiende hus i karrieren.

Hvad sker der, når Merkur bliver retrograd?

Mercury retrograd er en optisk illusion, hvilket betyder, at den ser ud som hvis planeten bevæger sig baglæns fra vores syn her på jorden Astrologer mener, at under denne opfattede baglæns bevægelse, teknologi og kommunikation kunne blive forstyrret og lægge en dæmper på nogens sommerstemning.

Anbefalede: