Logo da.boatexistence.com

Kan vinterbær beskæres?

Indholdsfortegnelse:

Kan vinterbær beskæres?
Kan vinterbær beskæres?

Video: Kan vinterbær beskæres?

Video: Kan vinterbær beskæres?
Video: How To Winter Prune Fruit Trees For Maximum Fruit Production & Tree Health! 2024, Kan
Anonim

Beskæring er bedst udført mod slutningen af vinteren eller i det meget tidlige forår Husk, at jo tungere du beskærer, jo flere blomsterknopper fjerner du og derfor færre frugter du får det år. Nogle af de bedst frugtbare vinterbær er dem, der slet ikke beskæres.

Hvordan passer du vinterbær?

Instruktioner. Plant vinterbæret i en stor beholder med god dræning og placer den et sted, hvor den kan modtage mindst et par timers direkte sollys hver dag. Vinterbæret vokser godt i fugtig, neutral jord. Vand det hyppigt, men lad ikke mudder dannes eller samle sig vand på overfladen.

Hvor længe holder vinterbær?

Opbevar vinterbærgrene før brug

Opbevar dem på et køligt, tørt sted, indtil du er klar til at bruge dem. Hvis du klipper vinterbærstængler i plantens vækstsæson, skal løvet forblive friskt i mindst to uger.

Hvordan får du flere bær på vinterbær?

Som næsten alle medlemmer af Ilex-slægten kræver Winterberry en mandlig bestøver noget nærliggende for at producere masser af bær. Men ikke en hvilken som helst mandlig kristtorn-Winterberrys gemal skal også være en herre med god timing, da både han- og hunplanter skal være i blomst på samme tid.

Hvorfor har mine vinterbær ingen bær?

For de indfødte løvfældende vinterbær, Ilex verticillata, kan en han bestøve fra fem til ti hun-kristtorner. … Hvis en kristtornplante ikke formår at producere bær, er den enten en han (og vil aldrig producere bær), eller den er en ubefrugtet hun.

Anbefalede: