Logo da.boatexistence.com

Hvad er rekonstruktor til hår?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er rekonstruktor til hår?
Hvad er rekonstruktor til hår?

Video: Hvad er rekonstruktor til hår?

Video: Hvad er rekonstruktor til hår?
Video: How To Use Aphogee Protein Treatment CORRECTLY on natural hair for MAXIMUM Hair Growth 2024, Kan
Anonim

Rekonstruktører er formuleret til at hjælpe med at reparere proteinskader forårsaget af kemiske tjenester (permanent farve, blegning, permanent eller afslappende midler) eller overdreven varmestyling. Brug en proteinrekonstruktorbehandling ugentligt i to uger, derefter en gang om måneden for at bevare sundt hår.

Er en rekonstruktør en dyb conditioner?

Power Greens Reconstructor fra Shea Moisture er en dyb balsam til naturlige krøller, der tilfører hårfibre intens fugt.

Hvad gør rekonstruerende balsam?

CHI Keratin Reconstructing Conditioner genopretter fugtniveauet i håret med naturlige æteriske olier og keratin, styrker og forsegler hårets neglebånd og hjælper med at beskytte mod fremtidig skade.

Hvad gør ApHogee 2-minutters reconstructor?

ApHogee Keratin 2 Minute Reconstructor er en kraftig styrkende balsam til moderat beskadiget hår. Det hjælper håret med at bevare fugt, genopbygge styrke og elasticitet. Det anbefales til tonet, bleget eller afslappet hår.

Er der forskel på protein og keratin?

er, at protein er (biokemi) et hvilket som helst af adskillige store, komplekse naturligt producerede molekyler sammensat af en eller flere lange kæder af aminosyrer, hvor aminosyregrupperne holdes sammen af peptidbindinger, mens keratin er (protein)) et protein, som hår og negle består af.

Anbefalede: