Logo da.boatexistence.com

Blev bip-testen forbudt?

Indholdsfortegnelse:

Blev bip-testen forbudt?
Blev bip-testen forbudt?

Video: Blev bip-testen forbudt?

Video: Blev bip-testen forbudt?
Video: ЕЙ ПОДРАЖАЛА МЭРИЛИН МОНРО# САМАЯ ЖЕЛАННАЯ АКТРИСА "ЗОЛОТОГО" ГОЛЛИВУДА# Рита Хейворт# 2024, Kan
Anonim

Nej, der er ingen sandhed i forbuddet. Rygtet dukkede op igen på grund af en fiktiv artikel, udgivet af webstedet Neomongolia News Network.

Lager skoler stadig bip-testen?

Biptesten fungerer ved at overvåge en persons kardiorespiratoriske eller 'aerobe' kondition, når de løber mellem to kegler med 20 meters afstand. … Bleep-testen bruges i øjeblikket på nogle skoler i landet, men under Sir Liams forslag vil den blive en del af et nation alt program og bruges som en del af en årlig fitnesstest.

Blev Fitnessgram Pacer Test forbudt?

Der er mange ting, der er svære, når vi er yngre og i skole. De er grove, men hvis du har hørt, at pacertesten er forbudt fremover, har vi nogle nyheder: Det var bare en fup. …

Er nogen døde af bip-testen?

Bip-konditionstesten bør ikke tages let på. … Dette blev fremhævet for nylig, da den 27-årige walisiske mand Adam Rumming døde, mens han udførte bip-testen som en del af en hærs fitnesstest på Sandhurst Academy, hvor eliteofficerer fra den britiske hær trænes.

Hvad er det rigtige navn for bip-testen?

Flertrins-konditionstesten, ellers kendt som bip-test, bip-test eller 20m shuttle run-test er en kontinuerlig sub-maksimal test, som er blevet det mest anerkendte værktøj til måling af aerob kraft (1).

Anbefalede: