Logo da.boatexistence.com

Er monstera svagt lys?

Indholdsfortegnelse:

Er monstera svagt lys?
Er monstera svagt lys?

Video: Er monstera svagt lys?

Video: Er monstera svagt lys?
Video: Монстера Сельтипикана – черенкуем на ваших глазах | Особенности ухода 2024, Kan
Anonim

Din Monstera kan vokse stort set hvor som helst i dit hjem! Den tolererer svagt lys, men vokser hurtigere og bliver mere dramatisk på et sted med indirekte skarpt lys. Når det er sagt, undgå stærkt, direkte sollys, fordi det kan brænde bladene.

Hvor meget lys har en Monstera brug for?

Placer din Monstera, hvor den kan modtage medium til skarpt indirekte lys Selvom den er tolerant over for dårlige lysforhold, kan du måske bemærke benvækst som et resultat, så et sted, hvor den vil modtage skarpt indirekte lys et par meter væk fra et syd-, vest- eller østvendt vindue, er ideelt.

Er Monstera ok i skygge?

Monsteraer er ret hårdføre og kan overleve fint i svagt lysSå hvis du bor i et hjem uden meget naturligt lys, kan du stadig nyde en smuk monstera! Den eneste advarsel her er, at din monstera ikke vil vokse så hurtigt eller så meget, som den ville med stærkt, indirekte lys.

Kan Monstera overleve i et mørkt rum?

Monstera er ekstremt hårdføre og nemme at dyrke, og de kan vokse i svagt lys. De kan dog ikke vokse i INGEN lys, og de vil ikke trives i svagt lys.

Kører schweiziske osteplanter sig godt i svagt lys?

Schweizisk osteplante: Også kendt som Monstera, denne stueplante er en stor skønhed, der fylder meget. … Fed og tropisk udseende, denne stueplante tolererer dårlige lysforhold ganske godt, selvom vinstokkene, den skaber, kan sluge en masse plads, hvis de ikke bliver trimmet fra tid til anden.

Anbefalede: