Logo da.boatexistence.com

For enker og forældreløse børn?

Indholdsfortegnelse:

For enker og forældreløse børn?
For enker og forældreløse børn?

Video: For enker og forældreløse børn?

Video: For enker og forældreløse børn?
Video: Hjælp forældreløse og udsatte børn som Precious og Anna 2024, Kan
Anonim

James 1:27. "Religion, som Gud vor Fader accepterer som ren og fejlfri, er denne: at passe forældreløse og enker i deres nød og at holde sig fra at blive forurenet af verden." Nu stod jeg her foran et forældreløst barn og en enke, og så deres sorg brede sig for mine øjne.

Hvad er enker og forældreløse børn i grammatik?

Widow: En enke opstår, når den sidste linje i et afsnit ikke kan passe nederst på en side eller kolonne. I stedet sidder den øverst på næste side og ser malplaceret ud. Forældreløs: En forældreløs er det stik modsatte af en enke Det er, når den første linje i et afsnit står nederst på en side for sig selv.

Hvad siger Bibelen om at hjælpe enker og forældreløse børn?

James 1:27 siger: " Religion, der er ren og ubesmittet for Gud, Faderen, er denne: at besøge forældreløse og enker i deres lidelse og at bevare sig selv uplettet fra verden. "

Hvad er enke- og forældreløs tekstbehandling?

En "enke" er den sidste linje i et afsnit, der vises alene øverst på næste side, og en "forældreløs" er den første linje i et afsnit, der vises alene nederst på en side.

Hvad siger Bibelen om forældreløse børn?

“Forsvar de svages og faderløses sag; opretholde de fattiges og undertryktes rettigheder." "Han forsvarer de faderløses og enkens sag og elsker den fremmede, idet han giver ham mad og klæder." “ Jeg vil ikke efterlade jer som forældreløse; Jeg kommer til dig. "

Anbefalede: