Logo da.boatexistence.com

Er tirunelveli en by eller et distrikt?

Indholdsfortegnelse:

Er tirunelveli en by eller et distrikt?
Er tirunelveli en by eller et distrikt?

Video: Er tirunelveli en by eller et distrikt?

Video: Er tirunelveli en by eller et distrikt?
Video: Израиль: ХАДЕРА — РЕПАТРИАЦИЯ ПЕШКОМ НА ПЛЯЖ 2024, Kan
Anonim

Tirunelveli-distriktet er et af 38-distrikterne i staten Tamil Nadu i Indien. Det er det største distrikt målt i areal med Tirunelveli som hovedkvarter.

Er Tirunelveli en by eller by?

Tirunelveli-kommunen blev etableret i 1866 under britisk styre. Det blev en City Municipal Corporation i 1994, og bragte Palayamkottai og Melapalayam kommunerne, Thatchanallur by panchayat og elleve andre landsby panchayat inden for byens grænser.

Er Tirunelveli Metro by?

Tirunelveli by er styret af kommun alt selskab, som hører under Tirunelveli Metropolitan Region. … Selvom byen Tirunelveli har en befolkning på 473.637; dens by-/storbybefolkning er 497, 826, hvoraf 245.768 er mænd og 252.058 er kvinder.

Hvornår blev Tirunelveli-distriktet dannet?

Tirunelveli District blev dannet i 1790 af det østindiske kompagni, kom senere under direkte kontrol af den britiske krondronning Victoria. Navnet Tirunelveli er blevet sammensat af de tre tamilske ord, dvs. "Thiru - Nel - Veli", der betyder Sacred Paddy Hedge. og 77°. 05' og 78°.

Er Tirunelveli et godt sted?

Palayamkottai er det gode sted at bo i Tirunelveli. Alle de grundlæggende faciliteter såsom skoler, gymnasier, hospitaler er i nærheden. Vejforbindelsen er også god på denne placering. Palayamkottai er en dejlig lokalitet i Tirunelveli.

Anbefalede: