Logo da.boatexistence.com

Hvem ejer pastis nyc?

Indholdsfortegnelse:

Hvem ejer pastis nyc?
Hvem ejer pastis nyc?

Video: Hvem ejer pastis nyc?

Video: Hvem ejer pastis nyc?
Video: Miraculous | Hvem ejer formelbogen? - Disney Channel Danmark 2024, Juni
Anonim

En af New York Citys mest succesrige restauratører tager pennen op. Keith McNally, manden bag hits som B althazar, Minetta Tavern og Pastis, skriver en erindringsbog. Læs mere via Eater her.

Hvem er kokken på Pastis?

Keith McNally Han har skrevet og instrueret to spillefilm, End of the Night og Far From Berlin. I 2010 blev han ved en fejl tildelt James Beard-prisen for fremragende amerikansk restauratør.

Lukkede Pastis?

Pastis lukkede i 2014 og afsluttede dens 15-årige løb som en kulinarisk basis i New York. Som Starr udtrykker det nu, Det var Meatpacking.

Hvem ejer B althazar i NYC?

Keith McNally - den berømte restauratør bag Pastis, Minetta Tavern og B althazar - skrev onsdag på Instagram, at han prøvede, hvad han kaldte et "engangseksperiment" med sit personale hos B althazar i denne uge: et glas rosé inden servicestart.

Hvornår åbnede Pastis i NYC?

Rejs et glas til tilbagevenden af Pastis, det banebrydende franske brasserie grundlagt af Keith McNally i 1999 og elsket i 15 år for sine iskolde østers, perfekt sprøde pommes frites og bøfsandwich med løg og Gruyère. At se på mennesker var en anden grund til at besøge.

Anbefalede: