Logo da.boatexistence.com

Har du brug for delefilter til diskanthøjttalere?

Indholdsfortegnelse:

Har du brug for delefilter til diskanthøjttalere?
Har du brug for delefilter til diskanthøjttalere?

Video: Har du brug for delefilter til diskanthøjttalere?

Video: Har du brug for delefilter til diskanthøjttalere?
Video: EasyPlug - Måske Den Sidste Netværks Tang du har brug for!....EVER?? 2024, Kan
Anonim

Hvorfor har du brug for en crossover? Ethvert lydsystem, inklusive det i din bil, har brug for en crossover for at dirigere lyden til den korrekte driver. Diskanthøjttalere, basenheder og subs skal have henholdsvis høje, mellemste og lave frekvenser. Alle højtalere i fuld rækkevidde har et delefilter.

Har fabriksdiskantere delefilter?

yes, fabrikkens diskanthøjttalere har en indbygget kondensator, der fungerer som delefilter for fabriksdiskanten.

Hvad er en tweeter-crossover?

I de enkleste vendinger er en crossover a filter Dens opgave er at tillade eller forhindre visse frekvenser i at passere igennem, samt sørge for EQ og fasejustering, hvis det er nødvendigt. Dette signal "trafikbetjent" er nødvendigt, så du f.eks. ikke har hele signalet til din diskanthøjttaler.

Hvad er en god delefrekvens til tweeter?

For diskanthøjttalere og 2-vejs højttalere: den anbefalede delefrekvens er 3,5 kHz (højpas eller høj/lavpas). Alt under dette interval for disse højttalere vil føre til suboptimale ydelser. For mellemtonehøjttalere og bashøjttalere: den anbefalede delefrekvens er 1-3,5 kHz (lavpas).

Hvad skal LPF indstilles til for LFE?

I praksis bør dette altid indstilles til 120Hz, da LFE-kanalen understøtter information op til den frekvens. Når du indstiller dette lavere end 120Hz, vil receiveren eller forforstærkeren ikke omdirigere LFE-informationen til andre kanaler.

Anbefalede: