Logo da.boatexistence.com

Hvad er diskanthøjttalere i højttalere?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er diskanthøjttalere i højttalere?
Hvad er diskanthøjttalere i højttalere?

Video: Hvad er diskanthøjttalere i højttalere?

Video: Hvad er diskanthøjttalere i højttalere?
Video: Subwoofers, Woofers, and Tweeters as Fast As Possible 2024, Kan
Anonim

Tweetere er relativt små højttalere, der udsender det "øverste" lydområde, der bruges til at gengive musik og tale, kaldet "diskanter." Bashøjttalere og subwoofere kan ikke producere de samme lyde, som diskanthøjttalere kan på grund af deres konstruktion og keglestørrelser.

Er diskanthøjttalere nødvendige?

Tweetere bruges til at skabe de højere frekvenslyde, vi kan høre og føle i musik Det øverste frekvensområde for lyd omtales som diskant; denne lyd kan ikke frembringes af nogen anden type højttaler. Diskanthøjttalere er også afgørende for korrekt lydopsætning og stereoadskillelse.

Hvorfor har højttalere diskanthøjttalere?

Tweetere bruges til at producere højfrekvent lyd (diskant) og supplerer andre højttalere, der ikke er egnede til dette.

Hvordan fungerer diskanthøjttalere?

Næsten alle diskanthøjttalere er elektrodynamiske drivere, der bruger en svingspole ophængt i et fast magnetfelt. Disse designs fungerer ved at tilføre strøm fra udgangen af et forstærkerkredsløb til en trådspole kaldet en stemmespole … Efterhånden som diskantteknologien er avanceret, er forskellige designapplikationer blevet populære.

Er diskanthøjttalere det samme som højttalere?

En diskanthøjttaler er den type højttalerdriver, der producerer det højeste frekvensområde. … I mellemtiden er diskanthøjttalere meget mindre, og de laver de højeste frekvenslyde. Ikke overraskende dækker mellemtonehøjttalere den midterste del af spektret mellem bashøjttalere og diskanthøjttalere.

Anbefalede: