Logo da.boatexistence.com

Kan diskanthøjttalere repareres?

Indholdsfortegnelse:

Kan diskanthøjttalere repareres?
Kan diskanthøjttalere repareres?

Video: Kan diskanthøjttalere repareres?

Video: Kan diskanthøjttalere repareres?
Video: Что можно сделать из этих вещей? Классная идея для мастерской!!! 2024, Kan
Anonim

Denne strukturelle skade kan ikke repareres, selvom du kan forbedre tingenes udseende ved at trække diskantkuppelen ud igen. … Hvis du ikke kan erstatte diskanthøjttaleren, kan du muligvis genoprette dens form og noget af dens oprindelige ydeevne.

Hvordan ved jeg, om min tweeter er sprængt?

Dybest set, spil den tone ved lav lydstyrke, og læg dit hovedhuller lige i nærheden af diskanthøjttaleren Hvis den ikke giver nogen lyd, er den blæst. Hvis det giver lyd, kan det være delvist beskadiget eller fungere fint. Hvis det er højt og tydeligt, lyder det som dine andre højttalere, så er du OK.

Hvad får diskanthøjttalere til at fejle?

Hvis diskantforstærkeren har nok effekt, og niveauet øges for meget, vil diskant- eller kompressionshorndriveren svigte, selvom der ikke er yderligere harmoniske til stede. Problemet er (og har altid været) overdreven effekt og stigningen i niveauet under den nominelle delefrekvens.

Kan tweetere blive dårlige?

Slides højttalere? Kort svar, yes … Højttalerdele såsom surround, kegle, kondensator i delefilteret og ferrofluid i nogle diskanthøjttalere forringes over tid, og det reducerer den overordnede lydkvalitet af højttalerne. Nogle komponenter i højttaleren er mere tilbøjelige til at blive forringet end andre.

Hvordan lyder en beskadiget diskanthøjttaler?

En tweeter, der er blevet virkelig beskadiget, ville have en umiskendelig "raspy" og "tizzy" tekstur til sig, især på menneskestemmer, især kvindelige sangere.

Anbefalede: