Logo da.boatexistence.com

Hvilken genre er elyotto?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken genre er elyotto?
Hvilken genre er elyotto?

Video: Hvilken genre er elyotto?

Video: Hvilken genre er elyotto?
Video: Hvilken genre er lettest at skrive i? 2024, Kan
Anonim

Elliott Ferrous-Martin Platt, professionelt kendt som ElyOtto, er en canadisk musiker kendt for sin sang "SugarCrash!", som gik vir alt på TikTok i begyndelsen af 2021.

Er ElyOtto en hun?

“Jeg lytter til hende konstant, og selvom hun er en transpige og jeg er en transdreng, kan jeg virkelig relatere til, hvad hun siger i sange som How to Dress as a Human. Det rører mig bare virkelig, og jeg er bare helt vild med hendes lyd.

Er ElyOtto en hyperpop?

Højskoleelev ElyOtto en overnatning hyperpop sensation med stor pladekontrakt Tilbage til video. Brosten sammen i sit soveværelse under COVID-19 lockdown sidste forår og udgivet under navnet ElyOtto, SugarCrash! er energisk og hooky og indtagende. Det er sjovt, men også råt og visnen ærligt.

Er ElyOtto fra Calgary?

Calgary kunstneren ElyOtto forvandler viral berømmelse til pladekontrakt med det massive TikTok-hit SugarCrash. Det her er pop. … Hvilket bringer os til Calgary-kunstneren ElyOtto (alias Elliott Platt), en 17-årig, der er blevet en sensation i den bourgeoning hyperpop-genre takket være et online vir alt hit, SugarCrash.

Hvem opfandt udtrykket Hyperpop?

Kanoniseret af et team af Spotify-redaktører, inklusive Lizzy Szabo i sommeren 2019, var 'Hyperpop' et udtryk hentet fra Szabos datavidenskabskollega Glenn McDonald, i et forsøg at kontekstualisere den voksende trækkraft omkring en internetinficeret duo ved navn 100 gecs og scenen for ligesindede musikere, der virkede …

Anbefalede: