Logo da.boatexistence.com

Kan murraya dyrkes fra stiklinger?

Indholdsfortegnelse:

Kan murraya dyrkes fra stiklinger?
Kan murraya dyrkes fra stiklinger?

Video: Kan murraya dyrkes fra stiklinger?

Video: Kan murraya dyrkes fra stiklinger?
Video: Урожай клюквы 2021 - Семейное фермерство 2024, Kan
Anonim

DESIGN-TIP Lavendel, æske, murraya og rosmarin alle sammen vokser nemt fra halvmodne stiklinger, så brug dem til at skabe en smuk hæk.

Hvordan formerer du murraya-frø?

Så et orange jessaminfrø i hver startgryde. Lav et 3/4 tomme dybt planting hul i potteblandingen. Sæt frøet indeni med de spidse ender arrangeret vandret. Dæk frøene med løs jord og fastgør det forsigtigt.

Kan du dyrke hæk fra stiklinger?

Formering ved stiklinger af blødt træ er ideel til planter, som f.eks. kameliaer, der typisk ikke vokser sandt fra frø. Hvis du har en yndlingshæk eller -busk, som du gerne vil dele eller bare have mere af, er det en nyttig og nem færdighed at lære at formere den ved at tage en blød træskæring.

Kan du rode buskstiklinger i vand?

Placer stiklingen i et rent glas. Dårligt nok stuetemperaturvand til at dække skæringens noder. Skift vandet ud hver 3-5 dag med frisk stuetemperatur vand. Vent og se, mens dine rødder vokser!

Kan du bare plante stiklinger?

Teknisk kan du overføre dine stiklinger til jorden til enhver tid Faktisk kan du faktisk formere direkte i jorden, men det er meget sværere at gøre i dit hjem. Når du formerer i jord, skal du holde en god balance mellem jordfugtighed, luftgennemstrømning og fugtighed.

Anbefalede: