Logo da.boatexistence.com

Hvornår er en chmp påkrævet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er en chmp påkrævet?
Hvornår er en chmp påkrævet?

Video: Hvornår er en chmp påkrævet?

Video: Hvornår er en chmp påkrævet?
Video: Benzz - Je M'appelle [Music Video] | GRM Daily 2024, Kan
Anonim

Hvornår er et CHMP påkrævet? En CHMP er påkrævet, når en 'high impact-aktivitet' er planlagt i et område med 'kulturarvsfølsomhed'.

Hvem godkender en CHMP?

CHMP skal godkendes af den relevante lovpligtige myndighed, ofte en aboriginal organisation kendt som et Registered Aboriginal Party, eller RAP eller Aboriginal Affairs Victoria.

Hvor meget koster en CHMP?

Omkostninger varierer generelt fra $2, 000,00 til $5, 000,00 for en stationær CHMP, $5, 000,00 til $20, 000,00 plus for en Standard CHMP og $10, 000,00 til $100 000 plus for en kompleks CHMP. Små bebyggelser (f.eks. tre boliger på en eksisterende boligområde) medfører generelt omkostninger på under $10.000.00 for en kompleks CHMP.

Hvad er en kulturarvsplan?

A Cultural Heritage Management Plan er en skriftlig rapport, udarbejdet af en Heritage Advisor. … Den skitserer foranst altninger, der skal træffes før, under og efter en aktivitet for at forv alte og beskytte aboriginernes kulturarv i aktivitetsområdet.

Hvad er en kulturforv altningsplan?

En kulturarvsforv altning er et skriftligt dokument, som skitserer arten og omfanget af enhver kulturarv, der er til stede inden for et udviklingsfodaftryk og de processer, som forslagsstilleren vil bruge til at styre eller afbøde skade på denne kulturarv.

Anbefalede: