Logo da.boatexistence.com

Hvorfor døde leanza cornett?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor døde leanza cornett?
Hvorfor døde leanza cornett?

Video: Hvorfor døde leanza cornett?

Video: Hvorfor døde leanza cornett?
Video: 20 INAPPROPRIATE TENNIS MOMENTS SHOWN ON LIVE TV 2024, Kan
Anonim

(AP) - Leanza Cornett, som var Miss America i 1993 og senere tv-vært, er død af kvæstelser, da hun faldt i sit hjem i Florida. Hun var 49. Miss America-konkurrencen annoncerede dødsfaldet på sin Facebook-side.

Hvad fik Leanza Cornett til at kollapse?

Susan Roberts, der sagde, at hun havde boet sammen med Cornett, beskrev ulykken som et fald i køkkenet. Cornett blev indlagt på hospitalet efter at have pådraget sig et slag i baghovedet, sagde hun. "Leanza havde en lys, smuk ånd, og hendes grin var smittende," sagde konkurrenceorganisationen i sit Instagram-opslag.

Hvordan døde Miss America?

31, 2020, kl. 16.57. JACKSONVILLE, Fla. (AP) - Leanza Cornett, som var Miss America i 1993 og senere tv-vært, er død af skader pådraget efter et fald i sit hjem i Florida.

Hvordan døde Leanza Steines?

Cornett og Steines havde to sønner, Kai Harper (født 19. februar 2002) og Avery James (født 4. november 2003). Parret blev senere skilt efter 17 års ægteskab. Hun døde den 28. oktober 2020, efter at blev indlagt på hospitalet for en hovedskade pådraget ved et fald i hendes hjem i Jacksonville, Florida.

Hvem er Miss America, der lige er gået bort?

Det er med stor sorg, at Miss America Organization formidler nyheden om, at vores elskede Miss America og ven, Leanza Cornett, er gået bort.

Anbefalede: