Logo da.boatexistence.com

Hvor kom handlingen fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kom handlingen fra?
Hvor kom handlingen fra?

Video: Hvor kom handlingen fra?

Video: Hvor kom handlingen fra?
Video: Hvor er det BILLIGST at handle? 2024, Kan
Anonim

En gammel Forerunner-kommandant, Didact (også kaldet Ur-Didact) var engang offer for en politisk konflikt med en anden sekt af Forerunners. Tvunget ind i en kryptum blev han senere vækket for kun at blive forladt i et oversvømmelsesramt system, hvor han stødte på Gravemindet.

Hvilken race er Didact?

Didaktens rustning under begyndelsen af Human-Forerunner-krigen Didacten var en Promethean, et medlem af en ekstremt magtfuld klasse af Warrior-Servant. Han fik sit navn, mens han underviste på College of Strategic Defense of the Mantle.

HVEM udgav didakten?

I 2557, cirka 100.000 år efter Didaktens fængsling, blev han ved et uheld løsladt af John og Cortana. Han tog derefter kontrol over Storm Covenant-styrkerne i Requiem, såvel som de Promethean Knights, der var stationeret der.

Hvordan døde UR Didact?

Blandt de højtstående embedsmænd i UNSC blev det antaget, at didakten var død , da han faldt i slipspace-begivenheden; selvom der aldrig blev fundet noget lig. For at holde den menneskelige befolkning i ro, besluttede de ikke at afsløre for dem, at en levende Forerunner var blevet stødt på.

Hvorfor blev didakten ond?

Han blev desværre ond, mens han ikke kunne lide menneskeheden før, gravemindets pine brød ham, hvilket fik ham til at foragte menneskeheden. Dette blev gjort til didakten som en måde fra Gravemindet at fortælle økumenen, at krigen ville være tabt.

Anbefalede: