Logo da.boatexistence.com

Hvem betyder vegetation?

Indholdsfortegnelse:

Hvem betyder vegetation?
Hvem betyder vegetation?

Video: Hvem betyder vegetation?

Video: Hvem betyder vegetation?
Video: Classification of PLANTS according to their FLOWERS🌼🌳Cryptogams and Phanerogams 🌸 Natural Sciences. 2024, Kan
Anonim

1: planteliv eller samlet plantedækning (som for et område) 2: handlingen eller processen med vegetation. 3: inert eksistens. 4: en unormal vækst på en kropsdel fibrinvegetationer på mitralklappen.

Hvad er vegetationsenkle ord?

Vegetation betyder plantelivet i en region eller plantesamfundet … Vegetation kan henvise til en bred vifte af rumlige skalaer. Ur-redwoodskove, kystnære mangrovebevoksninger, spagnummoser, ørkenjordskorper, ukrudtspletter ved vejkanten, hvedemarker, dyrkede haver og græsplæner; alle menes med udtrykket vegetation.

Hvad betyder Vegitated?

intransitive verbum. 1: at føre en passiv tilværelse uden anstrengelse af krop eller sind. 2a: at vokse på samme måde som en plante: at vokse overstrømmende eller med spredning af kødfulde eller vorteagtige udvækster. b: at producere vegetation.

Hvad er vegetation og dens eksempel?

Vegetation er defineret som dyrkning af planter, eller et liv uden fysisk, mental eller social aktivitet. Alle planterne i regnskoven er et eksempel på vegetation. En person, der er hjernedød, er et eksempel på en person, der lever i en tilstand af vegetation. … Planterne i et område eller en region; planteliv.

Hvad er de 5 vegetationstyper?

Generel form for vegetation: (a) skov, (b) skov, (c) krat, (d) græsmark, (e) ørken. Figur 2.6. Tropisk regnskov.

Anbefalede: