Logo da.boatexistence.com

Hvorfor klæber mørtel ikke?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor klæber mørtel ikke?
Hvorfor klæber mørtel ikke?

Video: Hvorfor klæber mørtel ikke?

Video: Hvorfor klæber mørtel ikke?
Video: Mørtel - lær om blandingsforhold og hvordan du blander din mørtel her 2024, Kan
Anonim

Hvis mørtlen er for tør, vil blokken ikke klæbe ordentligt sammen Hvis den er for våd, løber der flydende mørtel over fra fugerne, hvilket fører til oprydning, der kan spildes tid og materiale. … Rør indtil mørtlen er glat, typisk 5-10 minutter. Lad blandingen hvile i 10 minutter, før du rører igen.

Hvorfor klæber min mørtel ikke?

Hvorfor stikker min mørtel ikke? Det meste af tiden er dette et resultat af et forkert forhold mellem cement og sand – hvis du har for meget af sidstnævnte og ikke nok af førstnævnte, vil klæbeevnen blive stærkt reduceret.

Hvordan kan jeg gøre min mørtel mere klistret?

Bland i pulveriseret latexbindemiddel, et tilsætningsstof, der almindeligvis bruges til at forvandle enhver form for mørtel til et mere klæbrig, fleksibelt færdigt produkt. Latextilsætningsstoffet fungerer nøjagtigt som den færdigblandede latexmørtel, men du kan variere dens klæbrighedsfaktor ved at ændre mængden af latex, du tilføjer til mørtlen.

Hvordan gør du mørtel stærkere?

Stærk mørtel 1:4-blanding

Bland en del cement til 4 dele blødt sand. Tilsæt igen en lille mængde kalk eller blødgører for at øge bearbejdeligheden.

Hvad skal man tilføje til cement for at gøre det klistret?

For at lave klæbrig beton, tilsæt en vandreducerende blanding. En sådan blanding er sulfoneret lignin, en polyelektrolytpolymer.

Anbefalede: