Logo da.boatexistence.com

Hvornår var orkanen i Kauai?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår var orkanen i Kauai?
Hvornår var orkanen i Kauai?

Video: Hvornår var orkanen i Kauai?

Video: Hvornår var orkanen i Kauai?
Video: Tropical storm system expected to hit Florida as Category 1 hurricane 2024, Kan
Anonim

Den seneste orkan, der ramte nogen af de store øer på Hawaii, var orkanen Iniki. Orkanen Iniki Iniki forårsagede omkring $3,1 milliarder (1992 USD) i skader og seks dødsfald, hvilket gjorde det den dyreste naturkatastrofe nogensinde i staten. På det tidspunkt var Iniki den tredje dyreste orkan i USA. https://en.wikipedia.org › wiki › Hurricane_Iniki

Orkanen Iniki - Wikipedia

(se video nedenfor), som ramte øen Kauai i september 1992, lige midt i orkansæsonen på Hawaii.

Hvornår var den sidste orkan i Kauai?

Heldigvis er orkaner sjældne i Hawaiʻi - den sidste store orkan, der ramte øerne, var orkanen ʻIniki i 1992, som forårsagede $3.1 milliard i skade og ødelagde øen Kauai; det dræbte seks mennesker. Den seneste var Hurricane Lane, der toppede som en kraftig kategori 5-orkan i august 2018.

Hvornår ramte orkanen Iwa Kauai?

Orkanen Nina (1957) producerede rekordvinde i Honolulu. Hurricane Dot (1959) forårsagede skade på Kauai. Orkanen Estelle (1986) producerede meget høje brændinger på Hawaii og Maui og oversvømmelser på Oahu. Kauai modtog også hovedparten af orkanen Iwa, som ramte 23. november 1982 og forårsagede en anslået skade på 234 millioner USD.

Hvad var navnet på orkanen, der ødelagde Kauai i 1992?

HONOLULU, Hawaii (HawaiiNewsNow) - Klokken 8 om morgenen den 11. september 1992 nåede orkanen Iniki sit højeste intensitet - og var på vej direkte mod Kauai. Advarselssirenerne begyndte at brage tidligt den morgen, og timerne før sammenstødet var kaotiske.

Hvad er den stærkeste orkan nogensinde?

I øjeblikket er orkanen Wilma den stærkeste atlantiske orkan, der nogensinde er registreret, efter at have nået en intensitet på 882 mbar (hPa; 26.05 inHg) i oktober 2005; på det tidspunkt gjorde dette også Wilma til den stærkeste tropiske cyklon på verdensplan uden for det vestlige Stillehav, hvor syv tropiske cykloner er blevet registreret for at intensivere …

Anbefalede: