Logo da.boatexistence.com

Gik shaun livingston på pension?

Indholdsfortegnelse:

Gik shaun livingston på pension?
Gik shaun livingston på pension?

Video: Gik shaun livingston på pension?

Video: Gik shaun livingston på pension?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Livingston trak sig officielt på pension i september 2019 efter 14 NBA-sæsoner, hvoraf de sidste fem blev brugt hos Warriors. Disse fem sæsoner faldt sammen med Golden States fem på hinanden følgende ture til NBA-finalerne.

Hvorfor gik Shaun Livingston på pension?

Tredobbelt NBA-mester Shaun Livingston annoncerer pensionering efter 15-årig karriere … Skader hæmmede de første år af hans karriere, men en invaliderende benskade den 26. februar 2007, næsten afsluttet det. Det ville tage ham mere end et år at blive godkendt til basketballaktiviteter, og han sad ude hele sæsonen 2007-08.

Hvilket hold spiller Shaun Livingston i 2021?

Tidligere Golden State Warriors-vagt Shaun Livingston er genindført i organisationen i en frontoffice-rolle som direktør for spilleranliggender og engagement, blev det annonceret tirsdag. Livingston vil rapportere direkte til Warriors præsident og general manager Bob Myers.

Hvor er Shaun Livingston lige nu?

Den tidligere guard Shaun Livingston slutter sig igen til organisationen som et medlem af Warriors front office, ifølge Marcus Thompson II fra The Athletic. Livingston vil fungere som direktør for spilleranliggender og engagement i Golden State's front office.

Hvor lang tid tog det Shaun Livingston at komme sig?

Det tog 20 måneder for Livingston at arbejde sig tilbage på banen, men jeg vil sige, at den faktiske restitutionstid var tættere på syv år. Så lang tid tog det ham at ligne den spiller, han var før skaden. Men for hvert skridt på vejen kom han tættere på.

Anbefalede: