Logo da.boatexistence.com

Hvad er soka-universitetet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er soka-universitetet?
Hvad er soka-universitetet?

Video: Hvad er soka-universitetet?

Video: Hvad er soka-universitetet?
Video: Intro to Soka University of America 2024, Kan
Anonim

Soka University of America er et privat universitet i Aliso Viejo, Californien. Det blev etableret i 2001 af Daisaku Ikeda, grundlæggeren af Soka Gakkai International Buddhist-bevægelse, men opretholder en sekulær læseplan, der lægger vægt på pacifisme, menneskerettigheder og den kreative sameksistens mellem natur og menneskehed.

Hvad er Soka University kendt for?

U. S. News & World Report rangerer SUA som en af top liberal arts colleges i landet. SUA tilbyder et forhold mellem studerende og fakulteter på 7:1 (gennemsnitlig klassestørrelse er 12 studerende), og studier i udlandet er inkluderet i undervisningen, så enhver bachelorstuderende bruger et semester på at leve i og lære om en anden kultur.

Er Soka University en buddhistisk skole?

Selvom kollegiet blev grundlagt på de buddhistiske principper om fred, menneskerettigheder og livets hellighed, opretholder skolen ingen religiøs tilknytning. Sokas unikke læseplan lægger vægt på lederskab og bidragende medborgerskab.

Hvor svært er det at komme ind på Soka University?

Acceptprocenten ved Soka University of America er 39 % For hver 100 ansøgere optages 39. Det betyder, at skolen er meget selektiv. Hvis du opfylder Soka University of America's krav til GPA, SAT/ACT-resultater og andre komponenter i applikationen, har du en stor chance for at komme ind.

Er Soka et godt universitet?

Inden for Californien er Soka University en fantastisk kvalitet til en fantastisk pris. Soka University of America er rangeret som 13 ud af 116 i Californien for kvalitet og 1 ud af 90 for Californiens værdi. Dette gør det til en fantastisk kvalitet og en stor værdi i staten.

Anbefalede: