Logo da.boatexistence.com

Er grøn giftig?

Indholdsfortegnelse:

Er grøn giftig?
Er grøn giftig?

Video: Er grøn giftig?

Video: Er grøn giftig?
Video: dp11 JONAS PALM Ängen ar grön ängen är giftig 2024, Kan
Anonim

MILJØFARER: Dette produkt er giftigt for fisk og vandlevende organismer FYSISKE OG KEMISKE FARER: Dette produkt indeholder blegemiddel. Blanding af dette produkt med andre rengøringsprodukter såsom ammoniak, toiletskålrengøringsmidler eller andre kemikalier kan frigive farlige gasser, der irriterer øjne, lunger og slimhinder.

Er Mean Green rengøringsmiddel sikkert?

Mean Green er en industriel styrkerens, der er blevet populær i autolakeringsværksteder såvel som andre industrielle omgivelser. Men Mean Green gør det kendt, at de er helt sikre at blive brugt i fødevareforarbejdningsanlæg samt fødevarehåndteringsfaciliteter såsom restauranter og køkkener.

Er Mean Green miljøvenlig?

Med sin unikke formulering og uovertrufne styrke har Mean Green vist sig at klare udfordringerne. Plus vores miljøsikker formel er lige så effektiv som traditionelle metoder." … Mean Green Industrial Strength Cleaner & Degreaser er et produkt fra CR Brands, Inc.

Er Mean Green Good?

Mean Green er en fantastisk universalrengører. Den renser i dybden og fjerner seje pletter og rester. Det er ikke et desinfektionsmiddel. Hvis du leder efter en fantastisk rengøringsmaskine, der er nem at bruge på pengepungen, kan du hente Mean Green Super Strength.

Fortynder du Mean Green?

ANVENDELSE OG FORSLAG TIL FORTYNDNING:

HUSHOLDNINGSRENSER TIL ALLE FORMÅL: Fortynd 1 del Mean Green til 4 dele vand. TÆPPERENSER: Tilføj op til 8 oz. af Mean Green til en gallon varmt vand til udlejningsmaskiner. Fortynd 40 til 1 med kommercielt ekstraktionsudstyr.

Anbefalede: