Logo da.boatexistence.com

Hvornår var westerns populære?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår var westerns populære?
Hvornår var westerns populære?

Video: Hvornår var westerns populære?

Video: Hvornår var westerns populære?
Video: What Makes Westerns so Cool? 2024, Juli
Anonim

The Western er blevet anerkendt som den mest populære Hollywood-filmgenre i det tidlige 20. århundrede gennem 1960'erne Western-film blev først velbesøgt i 1930'erne. John Fords skelsættende westernfilm Stagecoach (1939) blev et af de største hits i det år og gjorde John Wayne til en mainstream-filmstjerne.

Hvornår mistede Westerns popularitet?

Selv om avancerede Hollywood-westerns næsten forsvandt i løbet af de tidlige 1930'ere - efter fiaskoen af adskillige store budget-eposer i 1930-31, ligesom den kostbare konvertering til " talkies" og den fulde virkning af depressionen ramte industrien - genren blomstrede stadig med lavbudgetserier og serieproduktion.

Hvorfor var Westerns populære i 1950'erne?

Westerns søgte at undervise i de gode værdier ærlighed og integritet, hårdt arbejde, racemæssig tolerance, beslutsomhed om at lykkes og retfærdighed for alle. De var i en vis forstand moderne sædelighedsskuespil, hvor helte, stærke, pålidelige, klare og anstændige, bekæmpede deres modstandere i retfærdighedens navn.

Hvornår var den vestlige æra?

1860'erne og 1890'erne fødte perioden kendt som det vilde vesten og lagde grundlaget for dens efterfølgende mytologi. Det var en æra med cowboys, indianere, pionerer, fredløse og revolvermænd, der blev bragt sammen med henblik på ekspansion, forsvar, grådighed og genopfindelse.

Hvor populære er vestlige film?

Ifølge dokumentaristen David Gregory, "er det blevet anslået, at op til 40 procent af alle film lavet før 1960 var westernfilm" Historier om den barske, stoiske lovmand, der forsvarer sin by fra en bande plyndrede banditter var tale du jour i Hollywoods formative årtier med stjerner som John Wayne, Gary Cooper …

Anbefalede: