Logo da.boatexistence.com

Hvor bruges bnc-stik?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bruges bnc-stik?
Hvor bruges bnc-stik?

Video: Hvor bruges bnc-stik?

Video: Hvor bruges bnc-stik?
Video: Как обжать разъем TNC на коаксиальном кабеле / Как подготовить разъем TNC - RG6/RG8 2024, Kan
Anonim

BNC-stik bruges sammen med miniature-til-subminiature koaksialkabel i radio, fjernsyn og andet radiofrekvens elektronisk udstyr, testinstrumenter og videosignaler BNC var almindeligt bruges til tidlige computernetværk, inklusive ARCnet, IBM PC Network og 10BASE2-varianten af Ethernet.

Hvilket kabel bruger et BNC-stik?

BNC-stikket (Bayonet Neill–Concelman) er et miniature-hurtigtilslut/frakoble radiofrekvensstik, der bruges til koaksialkabel. Den har to bajonethakker på hunstikket; sammenkobling opnås fuldt ud med en kvart omgang af koblingsmøtrikken.

Bruges BNC-stik stadig?

Så, BNC-stikket er ikke dødt, det er bare udgået af brug for forbrugerne. Det bruges til SDI-data (ukomprimeret HD med høj bithastighed) i studiemiljøer hele tiden. Det er bare ikke sandsynligt, at du vil se en derhjemme igen.

Hvad bærer et BNC-kabel?

BNC-kamerakabel

BNC-kamerakablet er den type kabel, som f.eks. RG59 siamesisk kabel. De bruges typisk til at sende videosignaler fra et kamera til en DVR/observatør. Disse kabler giver også strøm til kameraet samtidigt.

Hvad er de forskellige typer BNC-stik?

50 Ohm og 75 Ohm er to forskellige typer BNC-stik og kabler

  • BNC-kabler og stik er fremstillet i 50 Ohm og 75 Ohm specifikationsversioner.
  • 75-ohm kabler/stik er lavet til højkvalitets digital video (CCTV) og er i stand til at skalere deres output afhængigt af det modtagede input.

Anbefalede: