Logo da.boatexistence.com

Hvad er et bnc-kabel?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et bnc-kabel?
Hvad er et bnc-kabel?

Video: Hvad er et bnc-kabel?

Video: Hvad er et bnc-kabel?
Video: How to Attach a BNC Connector to a RG59 Coax Cable 2024, Kan
Anonim

BNC-stikket er en miniature-hurtig til-/frakobling af radiofrekvensstik, der bruges til koaksialkabel.

Hvad står BNC-kabel for?

BNC (Bayonet Neill–Concelman)-stikket er en miniature-hurtigforbindelse/frakobling af radiofrekvensstik, der bruges til koaksialkabel. Den har to bajonethakker på hunstikket; sammenkobling opnås fuldt ud med en kvart omgang af koblingsmøtrikken.

Er BNC-kabler anderledes?

50 Ohm og 75 Ohm er to forskellige typer BNC-stik og kabler. BNC kabler og stik er fremstillet i 50 Ohm og 75 Ohm specifikationsversioner. 75-ohm kabler/stik er lavet til højkvalitets digital video (CCTV) og er i stand til at skalere deres output afhængigt af det modtagede input.

Hvad er BNC-stik i computeren?

Short for Bayonet Neill-Concelman-stik, et BNC-stik er en type stik, der bruges med koaksi alt Ethernet-kabel. … Konnektoren er i bajonetstil, hvilket betyder, at den sættes i og derefter drejes og låses på plads. Dette stik bruges almindeligvis på et Token Ring-netværk.

Bruges BNC-kabler stadig?

Så, BNC-stikket er ikke dødt, det er bare udgået af brug for forbrugerne. Det bruges til SDI-data (high-bitrate ukomprimeret HD) i et studiemiljø hele tiden. Det er bare ikke sandsynligt, at du vil se en derhjemme igen.

Anbefalede: