Logo da.boatexistence.com

Bliver du med stort bogstav?

Indholdsfortegnelse:

Bliver du med stort bogstav?
Bliver du med stort bogstav?

Video: Bliver du med stort bogstav?

Video: Bliver du med stort bogstav?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Åbning og afslutning af et brev -- Sæt alle ord med stort i hilsningen (åbningen) af et brev, men skriv kun det første ord i slutningen af et brev Dear Sir eller fru: Dear Ms. Smith, Dear John, Med venlig hilsen, Med venlig hilsen, med venlig hilsen.

Styrer du den første sætning med stort bogstav?

Det er vigtigt altid at skrive det første bogstav i en sætning med stort. Dette er måske den nemmeste og mest ligetil af reglerne for brug af store bogstaver, da der stort set ingen undtagelser eller andre komplikationer er.

Styrer du alle ord i brevhilsen med stort?

Skriv med stort bogstav i hilsenen og slutningen af et bogstav

Sæt det første ord og alle navneord med stort bogstav i hilsenen og den gratis afslutning af et bogstav. Sæt alle ord med stort i en hilsen, når modtageren er ukendt.

Bruger du begge ord med stort i en afslutning?

Reglen er kun at skrive det første ord med stort. Denne regel gælder, uanset hvor du bruger en gratis afslutning: e-mails, breve, noter og endda tekstbeskeder.

Begynder Sir med et stort bogstav?

Gør adresseformer med store bogstaver som sir og fru i en hilsen i starten af en e-mail eller et brev. Sæt også store bogstaver herr, fru og frøken, når de bruges før et navn eller som en titel. Kære hr. eller fru … Velkommen, fru præsident.

Anbefalede: