Logo da.boatexistence.com

Har marxisme brug for et stort bogstav?

Indholdsfortegnelse:

Har marxisme brug for et stort bogstav?
Har marxisme brug for et stort bogstav?

Video: Har marxisme brug for et stort bogstav?

Video: Har marxisme brug for et stort bogstav?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Generelle udtryk, der beskriver politiske bevægelser og deres tilhængere, er små bogstaver, medmindre de er afledt af egennavne: fascisme, fascist. demokrati. marxistisk.

Skal marxister skrives med stort?

Medmindre de er afledt af egennavne, må ord ikke skrives med stort for politiske og økonomiske filosofier. Eksempler: demokrati, kapitalist, kommunisme, marxist.

Har teorier brug for store bogstaver?

Generelt må ikke skrive store bogstaver i navne på teorier. Sæt kun folks navne med store bogstaver, f.eks. Gardners teori om multiple intelligenser og den kognitive læringsteori.

Hvad mente Marx med kapital?

I marxistisk økonomi er kapital penge brugt til at købe noget kun for at sælge det igen for at opnå en fortjeneste… For Marx eksisterer kapital kun i det økonomiske kredsløbs proces (repræsenteret ved M-C-M') og dannede grundlaget for kapitalismens økonomiske system.

Har kapitalismen brug for et stort bogstav?

Kapitalisme er et substantiv og repræsenterer et politisk koncept eller ideologi. Kapitalisme er i de fleste tilfælde ikke navnet på et parti eller en gruppe mennesker, så det kan ikke være et egennavn. Derfor er kapitalismen med små bogstaver.

Anbefalede: