Logo da.boatexistence.com

Kan du bruge forkortelser i scrabble?

Indholdsfortegnelse:

Kan du bruge forkortelser i scrabble?
Kan du bruge forkortelser i scrabble?

Video: Kan du bruge forkortelser i scrabble?

Video: Kan du bruge forkortelser i scrabble?
Video: Как самой вылечить недержание мочи? Эти упражнения поднимут органы на место! 2024, Kan
Anonim

Alle ord, der er mærket som en del af tale (inklusive dem, der er anført af udenlandsk oprindelse og som arkaiske, forældede, dagligdags, slang osv.) er tilladt med undtagelse af følgende: ord altid med store bogstaver, forkortelser, præfikser og suffikser stående alene, ord, der kræver en bindestreg eller en apostrof.

Er forkortelser OK i Scrabble?

Alle ord, der findes i en standardordbog, er tilladt - undtagen dem, der er " always med stort, forkortelser, præfikser og suffikser står alene, og ord, der kræver en bindestreg eller en apostrof. "

Hvornår tillod Scrabble forkortelser?

Som Stefan Fatsis, forfatteren til bogen Word Freak om den konkurrenceprægede Scrabble-verden, har bemærket, da spillet første gang blev markedsført i 1948, var reglerne præciseret korrekt. inde i boksen: Alle ord, der findes i en standardordbog, er tilladt undtagen ord med stort bogstav, dem, der er angivet som fremmedord, …

Kan du bruge symboler i Scrabble?

Da fliserne bruger symbolerne for kemiske grundstoffer, er ikke alle af dem enkelte bogstaver – mange har to eller lejlighedsvis tre, og de skal bruges fuldt ud. Score beregnes som i Scrabble, dog er scoren for hver flise baseret på grundstoffets kemiske vægt, så meget større score er mulige.

Hvilke typer ord er ikke tilladt i Scrabble?

Der er nogle ord, der ikke må spilles, og disse inkluderer suffikser, præfikser og forkortelser. Et ord, der kræver brug af en bindestreg eller apostrof, kan ikke spilles i spillet. Ord, der kræver brug af stort bogstav, er ikke tilladt.

Anbefalede: